Безплатна доставка за цяла България над 120 лв.

Телефон: (+359) 886 578 779

Косопад -превантивно лечение от Jalyd professional

  1. Косопад или Загуба на коса е напълно естествен феномен, но е важно да не го подценяваме.

Средно човек губи между 70 -100 косми от главата си .Загубата на повече коса може да доведе до плешивост или изтъняване на косата,внезапно или с течение на времето.

Този проблем се нарича косопад,който има различни видове и много причини за образуването му като генетични причини,хормонални или от възрастта.

Рутината за грижата за косата, с качествени продикти и масажи може да помогне за стимулиране луковицата на косъма и на  избягване на този проблем .

  1. С продуктите на Jalyd professional и линията INTENSIVE ,която включва шампоан против косопад и бърз растеж на косата и Ампули за бърз растеж на косата и превенция на косопада

ние ви предлагаме лечение за предотвратяване на косопада с тройно действие ,което възстановява скалпа ,подхранва космените фоликули и регенерира клетките.

Съставът в ампулите включва :

1.) Смес от растителни екстракти като : крес, репей,исландски мъх, бръшлян,които реактивират  микроциркулацията и имат стимулиращо и подхранващо действие,което е от съществено значение за  предотвратяване на косопада.

2.) Витамин H с дълбоко регулиращо действие себума.

3.) Чист Ретинол ,който има свойства против стареене и клетъчна обновяване.

В допълнение към ампулите против косопад, шампоана от серията е с превантивно действие и дава енергия на косата.Подхранва луковицата на косъма и почиства скалпа и косата старателно.

 

Специални съставки в шампоана:

1.)Екстракт от Джинджифил

2.) Екстракт от Розмарин 

3.)Етерично масло от Джинджифил (превантивно)

Пълната гама професионални продукти Jalyd professional може да откриете и във физическия ни магазин в град Велико Търново ул.Георги Бакалов 8 или като се свържете с нас на тел:0886578779

 

 

 

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping