Безплатна доставка за цяла България над 120 лв.

Телефон: (+359) 886 578 779

боя за коса и оцветяващи продукти

SHOT

BORN TO BE

Боя за коса Shot / Born to be

Истинска козметична спа процедура.
Първата в света боя за коса с термална вода 4 в 1 действие.

Оцветяващо-чести пигменги, интензивност на рефлекси, еднородност и естественост на тоналността и дълготраен цвят. Преструктуриращо съдържание на термална вода, колаген, хиалуронова киселина, фитокератин и диамантен комплекс.

Антиоксидантно и антиоксиданти ейдж действие – благодарение на зелен чай и растителен кератин. Блясък – Brilliant Lux 3D – иновативна растителна съставка и Diamond Complex – диамантен прах за изключителен блясък.

110 цвята

Съотношение 1:1.5
За Суперизсветляващи 1:2

ОПАКОВКА 0.100мл.

TEAM 155

HAIR COLOURING CREAM

Крем за оцветяване с Арганово и Кератин, разработен така за да защитава и подхранва косата по време на фазата на оцветяване. Високото съдържание на пигменти гарантира 100% покритие на бялата коса. Трайни и наситени цветове без да увреждат косата. Лесна за използвяне с мека, ароматна текстура и много ниско съдържание на амоняк.

Съотношение 1:1.5
За Суперизсветляващи 1:2.5

Опаковка от 0.100 мл
80 цвята

TECHNIQUE

color cream

Пълна селекция от цветове,богати нюанси. Всеки цвят има собствена история. Color cream е иновативно козметично оцветяване,предопределено да направи история на цвета. Хай-тек формула, богата на ценни съставки като Бял равнец, Оризов протеин и Слез. Боята за коса на Technique гарантира интензивен и дълготраен цвят в перфектна хармония със здравето и благосъстоянието на косата.

102 цвята + 5 метални нюанса

Съотношение 1:1
Суперизсветляващи 1:2

Опаковка от 0.100 мл

NUAGE

Професионално оцветяване без амоняк,парабени и PFD. Максимално покритие на бялата коса, благодарение на Mea. Екстра деликатна и регенерираща формула, обогатена с Арганово масло, Масло от Иглика, Омега 6 и Кератин.
Намалява чувствителността на скалпа и риска от алергии и дразнене
Nuage е незаменим съюзник ,който гарантира нежно действие и ефективен цветови резултат.

Съотношение 1:1

58 цвят

Опаковка от 0.100мл

METAL COLOR CREAM

RIGHT COLOR

coffee property

Изключително иновативно оцветяващо лечение, богато на натурални съставки включително Арганово масло, Кератин, Кофеин. Цветовете на RIGHT COLOR са богати на пигменти от високо качество, които гарантират пълно покритие на бялата коса. Намаленото съдържание на амоняк и формулировката въз основа на подбрани съставки правят боята лесна за смесване с окисляващата емулсия и щадящи скалпа.

Съотношение 1:1.5
За Суперизсветляващи 1:2.5

Опаковка от 0.100 мл.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping