Безплатна доставка за цяла България над 120 лв.

Телефон: (+359) 886 578 779

Short/Power Color боя за коса с оцветяващи пигменти 100мл.

Боя за коса Power Color

Най-ново поколение боя за коса с Колаген и Кератин и 3D оцветяващи пигменти с висока концентрация

Опаковка 100мл.

Описание

Последно поколение боя за коса с оксидиращ цвят EXTRAPOWER и 3D оцветяващи пигменти с висока концентрация.

Действие за реструктуриране на косата, гарантирано благодарение на подхранващите и регенериращи вещества на базата на колаген и кератин.
PowerColor е перфектен за цялостно или частично боядисване за получаване на светкавични ефекти, осигурявайки интензивни цветове, покритие на сивата коса, издръжливост и блясък в серия от абсолютно уникални нюанси. Позволява ви да изсветлите естествената коса с до 3 тона, в зависимост от използвания кислород, за да получите правилната основа и желания интензитет на цвета. ВИДОВЕ УПОТРЕБА: PowerColor е многофункционалната боя, най-добрият съюзник на успешния фризьор, тъй като благодарение на своите характеристики може да се използва за:

  • Оцветяване: смесете 1:1,5 с Оксидант 10;20;30;40 Vol в зависимост от степента на изсветляване и отражението, което искате да получите.
  • Подобрител на рефлекса: смесва се по желание в зависимост от желания интензитет до 50% с цвета Shot Born to be. (Напр. 40 g Shot Born to be+ 20 g PowerColor + 90 ml оксидант)
  • Коректор за отражение: смесен с Shot Born to be като контра цвят за гасене или коригиране на нежелани отражения.
  • НЕУТРАЛЕН: атенюатор на пигмента; смесен с цветове PowerColor и оксидант, той намалява интензитета на отражението. Ако се използва чист, смесен с окислител при 10 об. в съотношение 1:1,5 придава блясък и блясък на косата.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Боите PowerColor трябва винаги да се използват с оксиданта в съотношение 1:1,5 (50 g + 75 ml оксидант). За по-добър резултат и интензивност на цвета или отражението е от съществено значение височина на тона, подходяща за избрания нюанс и желания резултат според нормалните колориметрични правила.

ВАЖНО❗️САМО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНАТА УПОТРЕБА

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Short/Power Color боя за коса с оцветяващи пигменти 100мл.”

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping