Безплатна доставка за цяла България над 120 лв.

Телефон: (+359) 886 578 779

Боя за коса RIGHT COLOR

20.00 лв.

Професионална боя за коса RIGHT COLOR, обогатена с Арганово масло, Кератин и Кофеин.

100%Покритие на бялата коса

Произведена в Италия!

Описание

RIGHT COLOR/Кремообразна боя за коса 100мл.

Изключително Иновативна боя за коса, обогатена с естествени съставки като арган,кератин и кофеин ,които ви позволяват да получите живи цветове и прекрасни светлини ефекти .

Гамата RIGHT COLOR ви предлага много нюанси, които гарантират пълно покритие на бялата коса, благодарение на висококачествени пигменти.Ниското ниво на амоняк  и уникалната формула ,базирана на подбрани съставки правят боята RIGHT COLOR лесна за смесване с окисляващата емулсия и щадяща скалпа и косата.

Начин на употреба:Съотношение на смесване 1:1.5,а за Суперизсветляващата серия 1:2,5.

Изберете подходящ оксидант 40 вол.за изсветляване до 3-4тона, 30вол. за изсветляване до 2-3тона,20вол.за боядисване тон в тон и покритие на бялата коса и изсветляване до 1 ниво, 10вол за боядисване тон в тон и боядисване на обезцветена коса.

За изсветляване на повече от 4 нива се препоръчва използване на Суперизсветляващата серия.

Добавен към боята бустерът в съотношение 1:1 вдига един тон нивото на боята

Богата цветова гама от 106 цвята ,които осигуряват на косата дълготраен резултат, луксозни оттенъци и наситени цветове, боята RIGHT COLOR е единствената боя ,която съдържа КОФЕИН. 

Кофеинът,основната съставка в боята,има куп предимства-блокира ефектите на DHT- един от основните причинители на косопада. Подхранва и стимулира космените фуликули, в резултат на което косата е по-здрава и силна от корените.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Боя за коса RIGHT COLOR”

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping