Безплатна доставка на поръчки на стойност над 100 лв.

Телефон: (+359) 886 578 779

РГ Козметик е една от младите и бързоразвиващи се компании на българския пазар за козметични продукти.
С повече от двадесет години опит в търговията с професионални продукти за коса, нейният основател изгражда със своите клиенти работни отношения, основани на взаимно доверие и уважение.
Високите изисквания към предлаганите продукти и техните отлични характеристика са гаранция за удовлетворяване на нуждите към качественото обслужване и грижа за косата в салоните на всички наши клиенти.
Фирмата е изключителен представител за България на италианските брандове TECHNIQUE, JALYD, OMEORGANIC, SHOT и RIGHT COLOR,HS MILANO.
Компанията организира и обучения и семинари за фризьори, както в страната, така и в чужбина.

ЗА МАРКИТЕ:

TECHNIQUE:
Technique е първият бранд на италианския гигант и производител на професионални продукти за коса Comprof. Марка с над 20 години успех на световния пазар.
Всички продукти на Technique са произведени и опаковани в Италия, за да предложат най-доброто от съвършенството на Made in Italy в грижата за косата.

HS MILANO:

HS MILANO е пълна линия  от измивни и технически продукти за лечение и стайлинг,подходящи за всички видове коса и за всеки желан резултат.

Формули за задоволяване на всеки тип кожа и коса, висока поносимост на продукта,без SLS,SLES,Петроли,Парабени,Силикони и Изкуствени оцветители.С растителни функционални вещества,типични за италианската територия.

JALYD:
JALYD PROFESSIONAL е бранд на италианската компания HBS srl, основана през 1975 г. посвещавайки се на търсенето и реализацията на професионални продукти за трихологичния козметичен сектор. В постоянна еволюция, фирмата ежедневно експериментира с иновативни суровини, гарантиращи качествени продукти и екологични линии.

OMEORGANIC:
Изцяло био линията продукти за коса на италианската фирма HBS srl предлага висококачествени професионални формули с натурални съставки, извлечени със щателна грижа и зачитане на околната среда.

SHOT:
Италиански бранд на фирма Cosmetic Center Italia, създадена през 2002 г., ориентирана към непрекъснати проучвания, иновации и решителност в света на продуктите за коса. Всяка съставка
в продуктите на SHOT се тества и сертифицира в департамента по физиологични и фармакологични науки на университета в Павия, Италия. Грижата за красотата и здравето на косата са водещ принцип на марката.

RIGHT COLOR:
R.G. Confezionamento s.r.l. е компания, основана от четирима млади партньори, създатели на марката RIGHT COLOR – нова козметична линия с иновативни формули, с грижа към здравата и красива коса.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping